25 Desember 2017, bukan suatu yang direncanakan sebenarnya, tiba-tiba Bang suami bilang kalau beliau sudah booked hotel di Jakarta buat liburan berdua. Wow, berdua? Iya, soalnya anak-anak sedang menghabiskan liburan mereka dengan agenda yang berbeda. Anakku yang sulung, Hamdi, mengikuti program liburan di Kampoeng Inggris, Pare. sedangkan Ahza menghabiskan waktu liburan dengan mengikuti program Tahfidz di Mega Mendung, Puncak, Bogor.
Maka, tinggallah kami berdua. dan aku baru ngeh, kalau ada hari libur di tanggal 25 dan 26 Desember. Ya sebenarnya sih, bisa sejak tanggal 23 Desember dianggap liburan, tapi berhubung Hamdi baru berangkat ke Pare tanggal 25 Desember, jadi ya kalaupun mau menginap di hotel berdua, harus setelah Hamdi berangkat.

Hamdi berangkat pagi bersama dengan rombongan sekolahnya. Lalu dimulailah giliran Mama dan Ayahnya yang packing untuk "we time" berdua dengan agenda:
  • Makan siang di Rumah Makan Aceh dan merasakan kembali aroma bumbu Aceh yang bikin aku terngiang akan Aceh.
  • Check in Hotel Jam 2 siang
  • Makan malam di Bubur Kwang Tung. Pak suami pengen banget ngajak aku makan di sini. Katanya restoran ini buka 24 jam tapi selalu antri. Dan ternyata memang benar.
    Hmmm.. soal harga, bubur ini lumayan yaa.. soalnya nggak cuma makan bubur doang, tapi ada side dish nya, Seperti udang rebus, Kepiting dimasak aneka macam, dan lain sebagainya. Total biaya yang kami habiskan untuk makan berdua disini sekitar Rp 500.000. Serius aku kaget, tapi Paksu nggak. Soalnya beliau beberapa kali mengajak kliennya makan atau pesan buat sarapan pagi di bubur Kwang Tung ini (Kalau perut sedang mengulah, cocok sih sarapan pakai bubur Kwang Tung ini). Ya kalau cuma bubur ayam doang tanpa embel-embel kepiting, udang rebus dan lainnya, harga buburnya sekitar 50 rb sampai 80 rb. Buatku sih, tetep mahal ya, tapi untuk ukuran restoran, mungkin standarnya begitu ya. Tapi memang beda kok ini rasa buburnya, aroma dan rasa buburnya lebih segar.
Jadi katanya, "Masa istri sendiri belum diajak makan disini."
Yo wess, sekali-sekali aja. ataaauuu... sekali untuk selamanya.....hehehehe...
Kalo berkali-kali, nggak bisa nabung nanti kita.
  • Agenda lainnya, Pijat reflesi. Iya, aku paling senang kalo dipijat, meregangkan otot-otot sambil ngorok, hihihihi...
  • Lalu Menghabiskan waktu di Hotel sampai Checkout
Gimana sih Hotel Merlynn Park itu? Kami memesan dari mana? Skalanya ini hotel bintang berapa? oke nggak?
Sip, sekarang mari kita mulai menelusuri Hotel ini.
Awal kedatangan, kami check in tepat pukul 14.00 WIB. Proses Check in tidak terlalu lama, tapi cukup buatku untuk mengobrol sebentar dengan sesama tamu yang juga sedang liburan beserta keluarga. Lalu suami memanggilku, kami menuju kamar Armani Suite, dengan fasilitas:
Mini Bar & Snacks
LED TV
Tea & Coffee Maker
Safety Deposit Box
Satellite World Channels
Fast Internet Services
Lugagge Rack
Iron Board
Luxurious Bathroom
Ketika aku membuka kamar tersebut, seperti halnya hotel-hotel lain, yang ditemukan pertama kali tentu adalah pintu kamar mandi. Aku membuka kamar mandi dan puas dengan kamar mandinya yang luas berisi Shower di ruang kaca, Bathup yang cukup besar dan dua toilet dan cermin yang sangat besar, juga pengering rambut. Kamar mandinya bersih, saaangat bersih.
Screen Shot 2018-01-11 at 1.24.46 PM.png
Kami memeriksa ruangan lain, yaitu kamar yang luas dan juga area Mini bar/tea spot alias area nge teh berdua. Di dalam kamar dilengkapi dengan sebuah tempat tidur King yang menghadap ke Jendela dan langsung terlihat pemandangan kota, juga lampu-lampu kota jika malam tiba. Tempat tidur diletakkan sedikit menyerong dan tidak menempel di dinding. Dibelakang tempat tidur terdapat meja kerja. Dan di sebelah kiri bed, ada dua buah sofa merah yang berdekatan dengan area "ngeteh santai" tadi.
WhatsApp Image 2017-12-25 at 1.44.57 PM.jpeg
WhatsApp Image 2017-12-25 at 1.44.57 PM (1).jpeg
WhatsApp Image 2017-12-25 at 1.44.57 PM (2).jpeg
WhatsApp Image 2017-12-26 at 3.18.26 PM.jpeg
Nah, Sebenarnya ada juga kolam renang Indoor dan outdoor di hotel ini, tapi berhubung Hamdi dan Ahza nggak ikut, aku kurang menikmati berenang tanpa mereka. Enaknya memang untuk berenang santai di hotel begini ya dengan anak-anak. Kalau anak-anak nggak ikut, ya sudah menikmati kamar aja dong kita yaaa.
Untuk menghilangkan rasa penasaran, ini foto kolam renang indoor dan outdoor yang aku comot dari internet.
Screen Shot 2018-01-11 at 1.48.25 PM.png![Screen Shot 2018-01-11 at 1.49.03 PM.png]
()
Bagaimana dengan sarapannya?
Hmmm, kalau sarapan di hotel, aku jadi ingat Hamdi. Hamdi yang paling doyan explore semua sudut untuk mengambil makanan. Kecil-kecil begitu, makannya banyak loh. Tapi kali ini nggak ada Hamdi dan Ahza. Hanya ada aku dengan lambung yang kecil dan Suamiku yang memang sedang menjaga tubuh untuk makan-makanan yang sehat-sehat saja.
Tapi walau lambungku kecil, aku tetap berkeliling untuk melihat-lihat jenis makanan yang disajikan untuk sarapan. Cukup lengkap kok, mulai dari nasi biasa beserta lauknya, nasi kuning, makanan india, bubur, cake yang beraneka ragam, ragam minuman dan bermacam roti. lapak-lapak mini yang menyediakan makanan dan cake panas. seperti telur yang langsung dipesan, pancake, dan lainnya. Lalu, aku makannya apa?
Aku mengambil pancake yang disiapkan panas, telur dadar, teh manis hangat, dan infused water. Udah itu aja.
Secara keseluruhan aku merekomendasikan hotel ini untuk berbagai keperluan. Apakah itu untuk honeymoon, santai sekeluarga (karena kamar amat sangat luar dan cukup lapang jika pun kita beranak pinak hanya dalam 1 kamar saja), bisa juga untuk urusan pekerjaan karena di setiap kamar disediakan area ruang kerja dengan fasilitas berbeda-beda.
Tapi berhubung niat kami hanya berlibur dan santai berdua, maka apalah guna meja kerja itu, iya kaan.
Sekarang kita ngomongin Rate yaaaa. Kalau kita lihat di websitenya Hotel ini adalah hotel bintang 5. Untuk Armani Suite room ini, rate nya Rp 1,526.000. Kamar ini bukan kamar yang paling mahal, masih dalam harga standar di hotel ini. Tapi kalau mau lebih murah, bisa kok memesan dari berbagai travel online seperti Traveloka, pegi-pegi, dan semacamnya. Suamiku memesan dari traveloka, dan mendapatkan harga lebih murah pada saat liburan kemaren. Info fasilitas bisa langsung meluncur ke websitenya http://merlynnparkhotel.com/ atau agen travel online.
Sekian dulu reviewku untuk Merlynn Park Hotel, Insya Allah akan dilanjut dengan Review Hotel Salak Bogor, Aston Pasteur Bandung, Aston Marina Ancol, dan The Salis Hotel, Bandung. Oh iyaa, nggak ketinggalan, penginapan milik keluargaku sendiri, "Pondok Cemara" Medan yaaa.

12 Komentar

  1. Kwang Tung ini emang nggak bisa diungkapkan dengan kata deh rasanya, asal jangan suruh bayar sendiri aja demen lah gie makan di sini :D

    Btw kamar hotelnya menarik banget. baru pertama liat kamar hotel tapi kasurnya di tengah gitu ga nempel dinding *kunorak*

    BalasHapus
    Balasan
    1. hehehe iya betul, mungkin karna enaknya... Suami saya jadi pengen banget ngak istrinya juga ngerasain bubur di Kwang tung>

      ***

      Iya mbak, mungkin karena ruangannya luas, jadi tempat tidurnya bisa ditaruh di tengah

      Hapus
  2. https://chikenking.net/2019/05/01/arena-gc2-wala-perkasa-meron-tak-berdaya
    Arena GC2 Wala Perkasa Meron Tak Berdaya (live)
    WA : 0812-2222-995
    Line: cs_bolavita

    BalasHapus
  3. KĀ SAŅEMU MANU AIZDEVUMU NO ŠĪ LIELĀ UZŅĒMUMA

    Sveiki, mani dārgie cilvēki, es esmu Linda Makdonalda, kura šobrīd dzīvo Ostinā Teksasā, ASV. Es šobrīd esmu atraitne ar trim bērniem, un es biju iestrēdzis finansiālā situācijā 2018. gada aprīlī, un man vajadzēja refinansēt un samaksāt rēķinus. Es mēģināju meklēt aizdevumus no dažādām aizdevumu firmām gan privātām, gan korporatīvām, bet nekad bez panākumiem, un vairums banku atteicās no manas kredītvēstes, neuzņemieties pilnu pienesumu tiem hoodlumiem, kas tur sauc tos par pašnodarbinātās naudas aizdevējiem, viņi visi ir krāpnieki, viņi visi vēlas naudu, un jūs no viņiem vairs nedzirdat, viņi to ir izdarījuši divreiz, pirms es tikos ar Deividu Vilsonu, visinteresantākā daļa ir tā, ka mans aizdevums man tika pārskaitīts 74 stundu laikā, tāpēc es ieteiks jums sazināties ar David kungu jūs interesē aizdevuma saņemšana un esat pārliecināts, ka varēsit viņam atmaksāt savlaicīgi, jūs varat sazināties ar viņu pa e-pastu ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Nav kredīta pārbaudes, nav mājokļa piedāvātāja ar tikai 2% procentu likmi un labākiem atmaksas plāniem un grafiks, ja jums jāsazinās ar jebkuru firmu, lai saņemtu aizdevumu bez ķīlas, tad šodien sazinieties ar Deividu Vilsonu par jūsu aizdevumu

    Viņi piedāvā visu veidu aizdevumu veidus

    Īstermiņa aizdevums (5_10 gadi)
    Ilgtermiņa aizdevums (20_40)
    Mediju termiņa aizdevums (10_20)
    Viņi piedāvā aizdevumu, piemēram
    Mājokļa aizdevums ............., biznesa aizdevums ........ Parāda aizdevums .......
    Studentu aizdevums .........., uzņēmējdarbības uzsākšanas aizdevums
    Uzņēmējdarbības aizdevums ......., uzņēmuma aizdevums .............. utt
    E-pasts .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
    Ja runa ir par finanšu krīzi un aizdevumu, tad Dāvida Vilsona aizdevuma finansēšana ir tā īstā vieta, lūdzu, pasakiet tikai, ka es Linda Makdonalda kundze jums vēlu veiksmi ................... ....

    BalasHapus
  4. HOW I GET FREE FROM HERPES AFTER 8 DAYS

    My name is Paulson Hooker,i am from USA.I want to share my testimony on how i get cure of my HERPES GENITAL with the help of Doctor OSCAR DILAN, I have being suffering for this disease for a very long time now and I have try several means to get rid of it, but there was no solution to it because my doctor told me at the hospital that herpes has no cure.I have being scam by several people on internet who claim that they have herpes cure.but I never gave up, until I saw a post,posted by JACK WILSON. when I saw her testimony I was happy because she make a statement that the herbal doctor medicine is for free. after reading the testimony,so I collect the herbal doctor email and mail him about my herpes that I need cure and 4 hours later he replied my mail, and told me to send him my details about my self and after that he told me that his herbal medicine is free and that the only thing that I need to do, is to provide money that he will use in getting the herbal medicine preparation done and I told him that he should give me 2/3 days to get the money amd we keep on sending mail to each other and using phone calls to communicate and three days later I got the money that he request for in getting the items and I send it to him he email me that he has purchase the items that he is about to prepare the herbal medicine and after the preparation he send the herbal medicine to me via fedex and he also give me the guide line on how to use the herbal medicine and after using it for 8 days as he told me, then I went for medical checkup at the hospital and I was so surprise that the doctor congratulate me that am now herpes negative and I was so happy because at last am free from herpes and also I want to thank WILSON for using doctor OSCAR DILAN to cure my herpes and another testimony is that two of my friend who also have herpes that contacted doctor OSCAR DILAN for their own cure have also been cured from herpes and now they are also herpes NEGATIVE like me and if you have herpes or any other disease and you want to get rid of it, DR OSCAR DILAN is the best DR to cure it. If you want to be sharing the same testimony that am sharing with other who has being cure by him kindly contact doctor OSCAR DILAN via this email: oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS... .... DR OSCAR GOT ALL CURE AND REMEDY TO ALL KIND OF SICKNESS YOU MIGHT HAVE BEEN SUFFER FROM AND ALSO SPECIALISES IN THE FOLLOWING:

    (1) If you want your ex-back.
    (2) If you always have bad dreams.
    (3) You want to be promoted in your office.
    (4) You want women/men to run after you.
    (5) If you want a child.
    (6) You want to be rich.
    (7) You want to tie your husband/wife to be yours forever.
    (8) If you need financial assistance.
    (9) Herbal care
    (10) if you are unable to satisfy your wife sex desire due to low err action.
    (11) If your menstruation refuse to come out the day it suppose or over flows.
    (12) If your work refuse to pay you, people owing you.
    (13) Solve a land issue and get it back.
    (14) Did your family Denny you of your right?
    (15) Do you have a low sperm count?
    (16) Are you contesting for any political position in your country?
    (17) Case solves E.T.C

    You are free to contact him at ( oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS... ) ..... CONTACT HIM NOW FOR ALL ANSWERS TO ANY KIND OF PROBLEMS: oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS......YOU CAN ALSO ADD HIM UP ON WHATSAPP USING THIS MOBILE NUMBER:+2348077526136

    BalasHapus
  5. Do you know that there is a great Herbal doctor who can cure any disease? Like Cancer, HIV, HPV, syphilis, diabetes, herpes, anthrax, madness, low sperm count, pregnancy And also bring back your Lover E.t.c. Well my main reason why i am writing this right now is to inform the whole world about the great deeds, DR. OSCAR DILAN did for me. My name is Rose Udinonleo, I was diagnosed of HIV in the year 2017 ever since then I was taking my medications, until I met the great spell caster, though I never believed in spell. I saw many testimonies on how he cured deadly diseases. I contacted him through his Email: oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS... I Emailed him, he asked me to send him my information, which I did. He told me that his going to require some items in which he will use in casting a curing spell on me. I don’t know where to find the items he required. He told me that the only alternative is for me to send him the money and he only demanded for just $390 dollars to get the materials and he helped me to get the itames for the herbal treatment. I promised myself to do anything to get cured. I sent him the money. He bought the items and casted a curing spell on me and also sent me a herbal portion, I used it as He instructed. 7 days later he asked me to go for check up, when I did the check up I was tested HIV Negative. I am so happy, I can not stop thanking Him, if you passing through hardship and you need a way out, kindly contact him via his email on:: oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS.................YOU CAN ALSO ADD HIM UP ON WHATSAPP USING THIS MOBILE NUMBER:+2348077526136

    BalasHapus
  6. Janny Maxwell Says

    Am giving this testimony because am happy and only GOD in heaven will help me to bless and protect this great spell caster called Dr OSCAR DILAN as he is a GODSENT into my life to change the situation of my life and restore JOY, HAPPINESS AND LAUGHTER into my life again as he alone is who I can say contact because he was the only one that could help me get my ex back to me and made him love and cherish me like never before....

    My name is Janny Maxwell from Michigan I never believed in love spells or magic until I met this spell caster once. when I went to Africa last year on a business summit. I ment a man called DR OSCAR DILAN. He is powerful he could help you cast a spells to bring back your love’s gone, misbehaving lover looking for some one to love you, bring back lost money and magic money spell or spell for a good job.i’m now happy & a living testimony because the man I had wanted to marry left me 3 weeks before our wedding and my life was upside down because our relationship has been on for 2 years… I really loved him, but his mother was against me and he had no good paying job. so when I met this spell caster, I told him what happened and explained the situation of things to him and at first I was undecided,skeptical and doubtful, but I just gave it a try and in less than 2 days when I returned to MICHIGAN, my boyfriend (is now my husband ) he called me by himself and came to me apologize for everything and we had been settled with his mom and family and he got a new job interview so we should get married..I didn’t believe it because the spell caster only asked for my name and my boyfriends name and all I wanted him to do… well we are happily married now and we are expecting our little kid,and my husband also got a new job and our lives became much better. in case anyone needs the spell caster for some help, email address: oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS TO CONTACT HIM and he will help out...

    GREAT OSCAR DILAN I thank you very much thank you in 1000000 times.. if not you I would have been losted and wasted thank you. Email Him Through his email address..oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com

    Please make sure you contact him for any financial difficulties okay or any kind of problem you are facing in life as this man is GODSENT into this world to help everyone solve their problems today in life..

    What a powerful man such as DR OSCAR DILAN.. he is so much powerful..\\ email him for any difficulties.. oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS TO CONTACT HIM................... YOU CAN ALSO CALL / ADD HIM UP ON WHATSAPP USING THIS MOBILE NUMBER:+2348077526136

    BalasHapus
  7. GREAT ILLUMINATI TEMPLE Of MONEY AND POWER,
    JOIN THE ILLUMINATI : oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS TO CONTACT HIM OR YOU CAN ALSO CALL / ADD HIM UP ON WHATSAPP USING THIS MOBILE NUMBER:+2348077526136

    Are you a business man or woman, political, musician, student,
    the you want to be rich, famous, powerful in life, join the Illuminati brotherhood cult today and get instant rich sum of. 1million dollars
    in a week, and a free home. any where you choose to live in this world and also get 10,000,000 U.S dollars monthly as a salary...


    A Cash Reward of USD $1,000,000.00 USD
    A New Sleek Dream CAR valued at USD $300,000 USD
    A Dream House bought in the country of your own choice
    One Month holiday (fully paid) to your dream tourist destination.
    One year Golf Membership package
    A V.I.P treatment in all Airports in the World
    A total Lifestyle change
    Access to Bohemian Grove
    Monthly payment of $1,000,000 USD into your bank account every month as a member
    One Month booked Appointment with Top 5 world Leaders and Top 5 Celebrities in the World.

    If you are interested e-mail info to: oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS TO CONTACT HIM OR YOU CAN ALSO CALL / ADD HIM UP ON WHATSAPP USING THIS MOBILE NUMBER: +2348077526136 for immediately initiation.New members registration is now open online...YOU CAN ALSO CALL / ADD HIM UP ON WHATSAPP USING THIS MOBILE NUMBER:+2348077526136

    BalasHapus
  8. HOW I GOT MY LOAN FROM THIS GREAT COMPANY CALLED ELLIOT OLIVE LOAN COMPANY

    Hello to All across the globe, I am Martha Loiussa, currently living in NEW YORK now, USA. I am a widow at the moment with 2 kids and I was stuck in a financial situation in April 2018 and I needed to refinance and pay my bills. I tried seeking loans from various loan firms both private and corporate but never with success, and most banks declined my credit ,do not fall prey to those hoodlums out there that call them self money lender they are all scam , all they want is your money and you well not hear from them again they have done it to me twice before I meet Mr ELLIOT OLIVE the most interesting part of it is that my loan was transfer to me within 74hours so I will advice you to contact Mr ELLIOT OLIVE if you are interested in getting loan and you are sure you can pay him back on time you can contact him via email……… ( elliotoliveloanfirm@yahoo.com OR elliotoliveloanfirm@gmail.com OR elliotoliveloanfirm@hotmail.com ) No credit check, no co signer with just 2% interest rate and better repayment plans and schedule if you must contact any firm with reference to securing a loan without collateral then contact Mr ELLIOT OLIVE today for your loan

    They offer all kind of categories of loan they

    Short term loan (5_10years)
    Long term loan (20_40)
    Media term loan(10_20)
    They offer loan like
    Home loan............., Business loan........ Debt loan .......
    Student loan..........,Business start up loan
    Business loan....... , Company loan.............. etc
    Email..........( elliotoliveloanfirm@yahoo.com OR elliotoliveloanfirm@gmail.com OR elliotoliveloanfirm@hotmail.com )
    When it comes to financial crisis and loan then Mr ELLIOT OLIVE loan financial is the place to go please just tell him I Martha Loiussa direct you Good Luck.... HS EMAIL IS : elliotoliveloanfirm@yahoo.com OR elliotoliveloanfirm@gmail.com OR elliotoliveloanfirm@hotmail.com .

    BalasHapus
  9. Read Up My Story Today as my story is a very special and unique one as is not like the numerous advert you always see online and also I want to be 100% sincere and truthful to you that there can never be any other online spell caster that can help you bring back your EX BACK to you other than DR OSCAR DILAN as he alone is 100% effective,dynamic and very reliable as 99.9% of other spell casters are not for real and can never help you solve your problems at all instead they will complicate your present condition OK SO BE WISE AND ALSO BE WARNED AND CONTACT DR OSCAR DILAN TODAY... MY OWN LIFE STORY / EXPERIENCES IS BELOW:


    My Name is Mark Kelvin, From USA. I wish to share my testimonies with the general public about what this man called Dr OSCAR DILAN has just done for me , this man has just brought back my lost Ex WIFE to me with his great spell, I was married to this woman called Sharon we were together for a long time and we loved our self’s but when I was unable to make her pregnant for me and also give her al she needs she left me and told me she can’t continue anymore then I was now looking for ways to get her back until a friend of mine told me about this man and gave his contact email: oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS TO CONTACT HIM as you won't believe this when I contacted this man on my problems he prepared this spell cast and bring my lost WIFE back, and after a month she became pregnant for me because he gave me some herbs to take also and when she went for a test and the result stated that she was pregnant am happy today am a FATHER of a baby girl, thank you once again the great DR OSCAR DILAN for what you have done for me, if you are out there passing through any of this problems listed below:

    (1) If you want your ex back.
    (2) if you always have bad dreams.
    (3) You want to be promoted in your office.
    (4) You want women/men to run after you.
    (5) If you want a child/PREGNANCY SPELL.
    (6) You want to be rich.
    (7) You want to tie your husband/wife to be
    yours forever.
    (8) If you need financial assistance.
    (9) How you been scammed and you want to recover you lost money.
    (10)Stop Divorce
    (11) CURE TO ALL KIND OF SICKNESS/DISEASES HERE
    (12) Winning of lottery
    (13) Cure To Hiv/Aids
    (14) LOTTERY/LOTTO SPELL WINNING
    (15) CURE TO HERPES AND ANY OTHER SEXUALLY TRANSMITTED DISEASES AT ALL...
    (16) HAVE YOU BEEN SCAMMED BEFORE AND NEEDS TO RECOVER ALL THE DOLLARS/MONEY YOU LOST TO THESE FRAUDSTER ???.. CONTACT OSCAR DILAN AS HE HELPED MY FRIEND CALLED LEONARD CAPTAIN FROM USA TO RECOVER BACK THE SUM OF $300,000.00 DOLLARS HE LOST TO SCAMMERS ONLINE

    Email: oscardilan68@yahoo.com OR oscardilan68@hotmail.com OR oscardilan68@gmail.com .... YOU CAN USE ANY OF THE EMAILS TO CONTACT HIM ...... YOU CAN ALSO CALL / ADD HIM UP ON WHATSAPP USING THIS MOBILE NUMBER:+2348077526136

    BalasHapus